ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - Ενημερωτικό

Η ΕΛΜΕ Λακωνίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την μεγάλη ανταπόκριση των Λακώνων για την συγκέντρωση φαρμάκων, ρούχων, κλινοσκεπασμάτων, τροφίμων, αδιαβρόχων, παιχνιδιών, ειδών προσωπικής φροντίδας για τους Σύριους πρόσφυγες πολέμου. Το πρώτο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας παραδόθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στο Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων στην Αθήνα, με την βοήθεια του Δήμου Σπάρτης, που ανέλαβε την μεταφορά του υλικού. Επίσης την Τρίτη 13 Οκτωρίου παραδόθηκε βοήθεια που είχαμε αποστείλει ταχυδρομικώς στο Κιλκίς (Ειδομένη). Για την τακτοποίηση του υλικού συνεργάστηκαν συνάδελφοι καθηγητές, συνταξιούχοι συνάδελφοι καθηγητές και μέλη της ομάδας ACTIVATE NOW. 

Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης:
Χαρτιά υγείας Ξυραφάκια & μικρούς αφρούς ξυρίσματος Σερβιέτες Γάλα και έτοιμα φαγητά σε βαζάκια για βρέφη και μωρά Πάνες Κονσέρβες με λαβή ανοίγματος(όχι χοιρινό) Ατομικές μαρμελάδες / μέλι Καραμελίτσες Παστέλια/Μπάρες δημητριακών Κρουασάν Μπισκότα σε ατομική συσκευασία Χυμούς μικρούς ατομικούς
Επίσης -Αδιάβροχα -Μπουφάν (βασικό ) -Κουβερτάκια βρεφικά τύπου fleece για να ειναι ελαφριά. -Γάντια - Σκούφους - κασκόλ -Πλαστικά πηρούνια και κουτάλια + Πoτήρια από φελιζόλ για ζεστά ροφήματα -Χαρτιά υγείας -Αντισηπτικά -Σάκους πλάτης (ελαφριού τύπου & μεσαίου μεγέθους) -Σακκούλες μαναβικής & Σακκούλες ενισχυμένες μεγαλύτερες για συσκευασία ρούχων (ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΡΟΥΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ) -Ξηρούς Καρπούς -Σταφίδες -Μπιμπερό, Πιπίλες, Γάντια βρεφικά -Baby Lotion (μικρές συσκευασίες) Τα είδη συγκεντρώνονται στα γραφεία της ΕΛΜΕ Λακωνίας (Αγησιλάου 5, Σπάρτη) κάθε Τρίτη, ώρες 8 – 9 απόγευμα αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σπάρτης (Βρασίδου 131, Σπάρτη) κάθε εργάσιμη ημέρα, ώρες 10-12 πρωί.  
Τα είδη αυτά στη συνέχεια θα προωθηθούν στα Κέντρα Υποδοχής και σε δημοτικές ή εθελοντικές οργανώσεις στην Αθήνα, τα νησιά και το Κιλκίς.
Όποιος μπορεί να βοηθήσει στο πακετάρισμα των ειδών που μαζεύονται στα γραφεία της ΕΛΜΕ ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6938030566.














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σχετικά με την αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών-μιά άποψη

Γενική Συνέλευση