Προκήρυξη Πλαισίου Δράσεων Αντιπολεμικού Φεστιβάλ

ΕΛΜΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Αγησιλάου 5, Σπάρτη Τ.Κ. 23100
Site: elme-lakonias.blogspot.com
Email: elme.lakonia@gmail.com
elmelak@otenet.gr
Προς εκπαιδευτικούς και μαθητές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λακωνίας

Η ΕΛΜΕ Λακωνίας, στα πλαίσια της διοργάνωσης Αντιπολεμικού Φεστιβάλ Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες, προκηρύσσει διαγωνισμό στους ακόλουθους τομείς καλλιτεχνικής έκφρασης:
  • Σε γραπτό ποίημα ή διήγημα ή έκθεση με θέμα: «Παιδιά- Πρόσφυγες, τα αθώα θύματα των πολέμων…». Οι μαθητές καλούνται να στείλουν τα έργα τους σε ψηφιακή μορφή στη διεύθυνση argitak@sch.gr μέχρι 21η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης.
  • Αφίσαφωτογραφίαγκράφιτισκίτσοκόμικβίντεο (3΄) με θέμα την Προσφυγική μετακίνηση των πληθυσμών προς την Ευρώπη.
  • Μουσική σύνθεση ή μελοποίηση, ραπ ή χιπ-χόπ με θέμα το προσφυγικό πρόβλημα.
  • Δραματοποίηση ενός σχετικού περιστατικού.
  • Ραδιοφωνική παραγωγή εκπομπής 30΄ λεπτών με θέμα: «ΣυγγνώμηΑϋλάν!»

και καλεί τους ενδιαφερομένους εκπαιδευτικούς και μαθητές κάθε σχολείου να συμμετέχουν.
Τα έργα που θα παραχθούν, θα προβληθούν, εκτεθούν, διαβαστούν και ακουστούν κατά τις ημέρες της διοργάνωσης της αντιπολεμικής εκδήλωσης, ιδανικά από τους ίδιους τους μαθητές.
Το φεστιβάλ συνδιοργανώνουν η ΕΛΜΕ Λακωνίας μαζί με φορείς και συλλογικότητες του Δ. Σπάρτης και θα πραγματοποιηθεί μέσα στο τριήμερο 15, 16 και 17 Απριλίου 2016.
Όποιο σχολείο επιθυμεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό, παρακαλούμε να το δηλώσει στέλνοντας μήνυμα στη διεύθυνση argitak@sch.grτο αργότερο μέχρι τις 21 Μαρτίου 2016. Στο μήνυμα πρέπει να αναγράφονται η κατηγορία ή οι κατηγορίες στις οποίες συμμετέχει, τα στοιχεία του σχολείου και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.
Επίσης, όποιο σχολείο επιθυμεί να παρουσιάσει κάποια δράση στα πλαίσια του φεστιβάλ, καλείται να αποστείλει συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη φόρμα μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, στη διεύθυνση mpagiampous@gmail.com, προκειμένου να διαμορφωθεί εγκαίρως το πρόγραμμα τoυ φεστιβάλ.
Παρακαλούμε τους διευθυντές των Σχολικών Μονάδων να διευκολύνουν την ανθρωπιστική δράση του συλλόγου των εκπαιδευτικών και των μαθητών, ενημερώνοντάς τους.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974703527 και 6938030566.

Για την ΕΛΜΕ Λακωνίας
Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γραμματέας.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος                                  Μπένος Καπετανέας

Σχόλια

  1. κάνει μια καλή ορθή χρήση και την αποπληρωμή των κεφαλαίων. Επιτοκίου 2% ετησίως, ανάλογα με το ποσό που δάνεισε, επειδή είναι ιδιαίτερα δεν θέλω να παραβιάζουν το νόμο τοκογλυφίας. Μπορείτε να επιστρέψει πάνω από 5-25 χρόνια ή και περισσότερο, ανάλογα με το μέγιστο ποσό του δανείου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail: avv.perlletier@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Διακήρυξη της ΕΛΜΕ Λακωνίας για το Αντιπολεμικό Φεστιβάλ Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες